Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils — Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test)
Automaticky preložený názov:
Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - Stanovenie oxidačnej stability (zrýchlený oxidačný test)
NORMA vydaná dňa 15.2.2016
Označenie normy: ISO 6886:2016-ed.3.0
Dátum vydania normy: 15.2.2016
Kód tovaru: NS-632608
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-10-20 (Počet položiek: 2 239 217)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.