Norma ISO 6886:2016-ed.3.0 15.2.2016 náhľad

ISO 6886:2016-ed.3.0

Animal and vegetable fats and oils — Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test)

Automaticky preložený názov:

Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - Stanovenie oxidačnej stability (zrýchlený oxidačný test)



NORMA vydaná dňa 15.2.2016


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena116.90 bez DPH
116.90

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6886:2016-ed.3.0
Dátum vydania normy: 15.2.2016
Kód tovaru: NS-632608
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.