Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils — Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test)
Automaticky preložený názov:
Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - Stanovenie oxidačnej stability (zrýchlený oxidačný test)
NORMA vydaná dňa 15.2.2016
Označenie normy: ISO 6886:2016-ed.3.0
Dátum vydania normy: 15.2.2016
Kód tovaru: NS-632608
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Posledná aktualizácia: 2024-05-17 (Počet položiek: 2 902 148)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.