Norma ISO 6820:1985 19.9.1985 náhľad

ISO 6820:1985

Wheat flour and rye flour — General guidance on the drafting of bread-making tests

Automaticky preložený názov:

Pšeničná múka a ražná múka - Všeobecné pokyny pri príprave chleba tvorby testov



NORMA vydaná dňa 19.9.1985


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena53.50 bez DPH
53.50

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6820:1985
Dátum vydania normy: 19.9.1985
Kód tovaru: NS-434283
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Anotácia textu normy ISO 6820:1985 :

Description / Abstract: The guidance follows the standard layout widely used for methods of analysis and thus ensures that no element id left unconsidered by the user when elaborating or drafting a bread-making test. It provides information on the contents of the clauses, such as scope and field of application, principle, ingredients, apparatus, sampling, procedure, expression of results, test report.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.