Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wheat flour and rye flour — General guidance on the drafting of bread-making tests
Automaticky preložený názov:
Pšeničná múka a ražná múka - Všeobecné pokyny pri príprave chleba tvorby testov
NORMA vydaná dňa 19.9.1985
Označenie normy: ISO 6820:1985
Dátum vydania normy: 19.9.1985
Kód tovaru: NS-434283
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: The guidance follows the standard layout widely used for methods of analysis and thus ensures that no element id left unconsidered by the user when elaborating or drafting a bread-making test. It provides information on the contents of the clauses, such as scope and field of application, principle, ingredients, apparatus, sampling, procedure, expression of results, test report.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-11-14 (Počet položiek: 2 243 651)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.