Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk, cream and evaporated milk — Determination of total solids content (Reference method)
Automaticky preložený názov:
Mlieko, smotana a odparí sa mlieko - Stanovenie celkového obsahu sušiny (Referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 5.11.2010
Označenie normy: ISO 6731:2010-ed.2.0
Dátum vydania normy: 5.11.2010
Kód tovaru: NS-434187
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-21 (Počet položiek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.