Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk, cream and evaporated milk — Determination of total solids content (Reference method)
Automaticky preložený názov:
Mlieko, smotana a odparí sa mlieko - Stanovenie celkového obsahu sušiny (Referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 5.11.2010
Označenie normy: ISO 6731:2010-ed.2.0
Dátum vydania normy: 5.11.2010
Kód tovaru: NS-434187
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-03-13 (Počet položiek: 2 232 199)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.