Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Green and roasted coffee — Determination of free-flow bulk density of whole beans (Routine method)
Automaticky preložený názov:
Zelenej a praženej kávy - Stanovenie voľného toku objemovej hmotnosti celých zŕn (Rutinné metóda)
NORMA vydaná dňa 14.9.1995
Označenie normy: ISO 6669:1995
Dátum vydania normy: 14.9.1995
Kód tovaru: NS-434122
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Posledná aktualizácia: 2024-05-17 (Počet položiek: 2 902 148)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.