Norma ISO 6666:2011-ed.2.0 31.10.2011 náhľad

ISO 6666:2011-ed.2.0

Coffee sampling — Triers for green coffee or raw coffee and parchment coffee

Automaticky preložený názov:

Vzorkovanie Coffee - Trier na zelenej kávy alebo surovej kávy a pergamenové kávy



NORMA vydaná dňa 31.10.2011


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena53.70 bez DPH
53.70

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6666:2011-ed.2.0
Dátum vydania normy: 31.10.2011
Kód tovaru: NS-434119
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Anotácia textu normy ISO 6666:2011-ed.2.0 :

Description / Abstract: This International Standard specifies the characteristics of triers for green coffee or raw coffee and for parchment coffee (coffee in parchment) suitable for taking samples through the sides of closed bags and which is particularly suitable for sampling based on ISO 4072[1]. This International Standard is applicable to triers neither for sampling from bulk container liners nor from "big bags" [e.g. bags designated "1 MT" or "1 Mt" (metric tonne)].

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.