Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Coffee sampling — Triers for green coffee or raw coffee and parchment coffee
Automaticky preložený názov:
Vzorkovanie Coffee - Trier na zelenej kávy alebo surovej kávy a pergamenové kávy
NORMA vydaná dňa 31.10.2011
Označenie normy: ISO 6666:2011-ed.2.0
Dátum vydania normy: 31.10.2011
Kód tovaru: NS-434119
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: This International Standard specifies the characteristics of triers for green coffee or raw coffee and for parchment coffee (coffee in parchment) suitable for taking samples through the sides of closed bags and which is particularly suitable for sampling based on ISO 4072[1]. This International Standard is applicable to triers neither for sampling from bulk container liners nor from "big bags" [e.g. bags designated "1 MT" or "1 Mt" (metric tonne)].
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-13 (Počet položiek: 2 429 660)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.