Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Sweet pepper — Guide to refrigerated storage and transport
Automaticky preložený názov:
Sladká paprika - Sprievodca po chladeného skladovania a prepravy
NORMA vydaná dňa 1.7.1981
Označenie normy: ISO 6659:1981
Dátum vydania normy: 1.7.1981
Kód tovaru: NS-434111
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: The guidance describes a method for Capsicum annum L., intended for direct consumption. It is not applicable to fruits for industrial processing. It includes conditions of harvesting and putting into store, and optimum conditions for the main procedures. The limits of application are given in an annex A. The recommended temperatures for Romanian and Hungarian cultivars are given in annexes B and C, respectively.
1.4.1981
29.6.1995
1.5.1984
1.8.1981
28.9.1995
1.3.1984
Posledná aktualizácia: 2025-01-14 (Počet položiek: 2 219 679)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.