Norma ISO 6647-1:2020-ed.3.0 14.7.2020 náhľad

ISO 6647-1:2020-ed.3.0

Rice — Determination of amylose content — Part 1: Spectrophotometric method with a defatting procedure by methanol and with calibration solutions of potato amylose and waxy rice amylopectin



NORMA vydaná dňa 14.7.2020


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena80.50 bez DPH
80.50

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6647-1:2020-ed.3.0
Dátum vydania normy: 14.7.2020
Kód tovaru: NS-998154
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.