Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content (hydrodistillation method)
Automaticky preložený názov:
Korenie, korenie a bylinky - Stanovenie obsahu prchavých oleja (metóda hydrodistillation)
NORMA vydaná dňa 22.4.2008
Označenie normy: ISO 6571:2008-ed.2.0
Dátum vydania normy: 22.4.2008
Kód tovaru: NS-434022
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) — Amendment 1
(Épices, aromates et herbes — Détermination de la teneur en huiles essentielles (méthode par hydrodistillation) — Amendement 1)
Zmena vydaná dňa 23.10.2017
Vybraný formát:1.7.1981
19.6.2014
27.4.1995
1.1.1977
26.8.2011
16.9.2010
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-21 (Počet položiek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.