Norma ISO 6571:2008-ed.2.0 22.4.2008 náhľad

ISO 6571:2008-ed.2.0

Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content (hydrodistillation method)

Automaticky preložený názov:

Korenie, korenie a bylinky - Stanovenie obsahu prchavých oleja (metóda hydrodistillation)



NORMA vydaná dňa 22.4.2008


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena81.30 bez DPH
81.30

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6571:2008-ed.2.0
Dátum vydania normy: 22.4.2008
Kód tovaru: NS-434022
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Koření

K tejto norme patria tieto zmeny:

ISO 6571:2008-ed.2.0/Amd1:2017 Zmena

Spices, condiments and herbs — Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) — Amendment 1
(Épices, aromates et herbes — Détermination de la teneur en huiles essentielles (méthode par hydrodistillation) — Amendement 1)

Zmena vydaná dňa 23.10.2017

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
23.20


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.