Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils — Determination of melting point in open capillary tubes — Slip point
NORMA vydaná dňa 8.6.2021
Označenie normy: ISO 6321:2021-ed.3.0
Dátum vydania normy: 8.6.2021
Kód tovaru: NS-1027327
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-18 (Počet položiek: 2 350 413)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.