Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk — Determination of freezing point — Thermistor cryoscope method (Reference method)
Automaticky preložený názov:
Mlieko - Stanovenie bodu mrazu - termistora metóda Kryoskop (Referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 30.4.2009
Označenie normy: ISO 5764:2009-ed.3.0
Dátum vydania normy: 30.4.2009
Kód tovaru: NS-433234
Počet strán: 17
Približná hmotnosť: 51 g (0.11 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Posledná aktualizácia: 2024-12-21 (Počet položiek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.