Norma ISO 5764:2009-ed.3.0 30.4.2009 náhľad

ISO 5764:2009-ed.3.0

Milk — Determination of freezing point — Thermistor cryoscope method (Reference method)

Automaticky preložený názov:

Mlieko - Stanovenie bodu mrazu - termistora metóda Kryoskop (Referenčná metóda)



NORMA vydaná dňa 30.4.2009


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena118.90 bez DPH
118.90

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 5764:2009-ed.3.0
Dátum vydania normy: 30.4.2009
Kód tovaru: NS-433234
Počet strán: 17
Približná hmotnosť: 51 g (0.11 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Mléko a zpracované mléčné produkty

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.