Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils — Detection and identification of antioxidants — Thin-layer chromatographic method
Automaticky preložený názov:
Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - detekcia a identifikácia antioxidantov - chromatografiou na tenkej vrstve metóda
NORMA vydaná dňa 1.10.1982
Označenie normy: ISO 5558:1982
Dátum vydania normy: 1.10.1982
Kód tovaru: NS-433035
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Posledná aktualizácia: 2025-10-24 (Počet položiek: 2 240 934)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.