Norma ISO 5530-3:1988 29.12.1988 náhľad

ISO 5530-3:1988

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 3: Determination of water absorption and rheological properties using a valorigraph

Automaticky preložený názov:

Pšeničná múka - Fyzikálne vlastnosti cesta - Časť 3: Stanovenie absorpcie vody a reologických vlastností pomocou valorigraph



NORMA vydaná dňa 29.12.1988


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena55.40 bez DPH
55.40

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 5530-3:1988
Dátum vydania normy: 29.12.1988
Kód tovaru: NS-433018
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Anotácia textu normy ISO 5530-3:1988 :

Description / Abstract: Is based on Standard No.115 of the International Assotiation for Cereal Science and Technology (ICC). The method consists in measuring and recording of the consitency of a dough as it is formed from flour and water, as it is developed, and as it is broken down. An informative annex A gives a description of the valorigraph.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.