Norma ISO 5497:1982 1.9.1982 náhľad

ISO 5497:1982

Sensory analysis — Methodology — Guidelines for the preparation of samples for which direct sensory analysis is not feasible

Automaticky preložený názov:

Senzorická analýza - Metodológia - Pokyny na prípravu vzoriek na účely senzorickej analýzy nie je možné



NORMA vydaná dňa 1.9.1982


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena55.40 bez DPH
55.40

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 5497:1982
Dátum vydania normy: 1.9.1982
Kód tovaru: NS-432989
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Smyslová analýza potravin

Anotácia textu normy ISO 5497:1982 :

Description / Abstract: Application, in particular, to samples of intensely flavoured products and to samples of very concentrated products. The principle consists in making a preperation which allows direct assessment of the organoleptic properties of a sample according to the analysis required, as follows: a) for assessment of the properties of the sample itself: mixing the sample with a chemically defined substance or addition to a food medium considered to be neutral; b) for assesment of the effects of the sample in a food preperation: adding the sample to the food preparation for which it is intended.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.