Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of microorganisms — Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique
Automaticky preložený názov:
Mikrobiológia potravinového reťazca - Horizontálna metóda stanovenia počtu mikroorganizmov - Časť 2: počet kolónií pri 30 ° C povrchu pokovovanie techniky
NORMA vydaná dňa 19.8.2013
Označenie normy: ISO 4833-2:2013
Dátum vydania normy: 19.8.2013
Kód tovaru: NS-432521
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of microorganisms — Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique — Amendment 1: Clarification of scope
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour le dénombrement des micro-organismes — Partie 2: Comptage des colonies a 30 °C par la technique d´ensemencement en surface — Amendement 1: Clarification du domaine d´application)
Zmena vydaná dňa 4.1.2022
Vybraný formát:
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of microorganisms — Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique — Technical Corrigendum 1
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour le dénombrement des micro-organismes — Partie 2: Comptage des colonies a 30 °C par la technique d´ensemencement en surface — Rectificatif technique 1)
Oprava vydaná dňa 24.1.2014
Vybraný formát:
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.