Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products — Determination of L-(+)-glutamic acid content — Reference method
NORMA vydaná dňa 23.7.2021
Označenie normy: ISO 4134:2021-ed.3.0
Dátum vydania normy: 23.7.2021
Kód tovaru: NS-1030891
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: This document specifies the spectrophotometer method and the light absorption microplate reader method for the determination of the free L-(+)-glutamic acid content of meat and meat products. This document is applicable to meat and meat products, including livestock and poultry products.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-09-12 (Počet položiek: 2 232 097)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.