Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Dry fruits and dried fruits — Definitions and nomenclature
Automaticky preložený názov:
Suché plody a sušené ovocie - Definícia a názvoslovie
NORMA vydaná dňa 22.8.1991
Označenie normy: ISO 4125:1991-ed.2.0
Dátum vydania normy: 22.8.1991
Kód tovaru: NS-431911
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Ovoce a výrobky z ovoce
Potravinářská technologie (názvosloví)
Description / Abstract: Specifies terms and definitions in English, French and Russian. This second edition cancels and replaces the first edition (1979). Annex A is for information only.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-03 (Počet položiek: 2 207 355)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.