Norma ISO 3728:2004-ed.2.0 25.11.2004 náhľad

ISO 3728:2004-ed.2.0

Ice-cream and milk ice — Determination of total solids content (Reference method)

Automaticky preložený názov:

Ice-cream a mlieko ice - Stanovenie celkového obsahu sušiny (Referenčná metóda)



NORMA vydaná dňa 25.11.2004


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena55.10 bez DPH
55.10

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 3728:2004-ed.2.0
Dátum vydania normy: 25.11.2004
Kód tovaru: NS-431509
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Zmrzlina a zmrzlinové cukrovinky

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.