Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Ice-cream and milk ice — Determination of total solids content (Reference method)
Automaticky preložený názov:
Ice-cream a mlieko ice - Stanovenie celkového obsahu sušiny (Referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 25.11.2004
Označenie normy: ISO 3728:2004-ed.2.0
Dátum vydania normy: 25.11.2004
Kód tovaru: NS-431509
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.