Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices — Saffron (Crocus sativus L.) — Part 2: Test methods
Automaticky preložený názov:
Korenie - Saffron (Crocus sativus L.) - Časť 2: Skúšobné metódy
NORMA vydaná dňa 16.9.2010
Označenie normy: ISO 3632-2:2010-ed.2.0
Dátum vydania normy: 16.9.2010
Kód tovaru: NS-431420
Počet strán: 36
Približná hmotnosť: 108 g (0.24 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 3632-2:2010 specifies test methods for dried saffron obtained from the Crocus sativus L. flower. It is applicable to saffron: a) filaments and cut filaments; b) powder.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-21 (Počet položiek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.