Norma ISO 3632-2:2010-ed.2.0 16.9.2010 náhľad

ISO 3632-2:2010-ed.2.0

Spices — Saffron (Crocus sativus L.) — Part 2: Test methods

Automaticky preložený názov:

Korenie - Saffron (Crocus sativus L.) - Časť 2: Skúšobné metódy



NORMA vydaná dňa 16.9.2010


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena223.30 bez DPH
223.30

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 3632-2:2010-ed.2.0
Dátum vydania normy: 16.9.2010
Kód tovaru: NS-431420
Počet strán: 36
Približná hmotnosť: 108 g (0.24 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Koření

Anotácia textu normy ISO 3632-2:2010-ed.2.0 :

Description / Abstract: ISO 3632-2:2010 specifies test methods for dried saffron obtained from the Crocus sativus L. flower. It is applicable to saffron: a) filaments and cut filaments; b) powder.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.