Norma ISO 3632-1:2011-ed.2.0 26.8.2011 náhľad

ISO 3632-1:2011-ed.2.0

Spices — Saffron (Crocus sativus L.) — Part 1: Specification

Automaticky preložený názov:

Korenie - Saffron (Crocus sativus L.) - Časť 1: Špecifikácie



NORMA vydaná dňa 26.8.2011


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena81.30 bez DPH
81.30

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 3632-1:2011-ed.2.0
Dátum vydania normy: 26.8.2011
Kód tovaru: NS-431419
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Koření

Anotácia textu normy ISO 3632-1:2011-ed.2.0 :

Description / Abstract: ISO 3632-1:2011 establishes specifications for dried saffron obtained from the pistils of Crocus sativus L. flowers. It applies to saffron in both of the following forms: a) filaments and cut filaments; b) powder.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.