Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices — Saffron (Crocus sativus L.) — Part 1: Specification
Automaticky preložený názov:
Korenie - Saffron (Crocus sativus L.) - Časť 1: Špecifikácie
NORMA vydaná dňa 26.8.2011
Označenie normy: ISO 3632-1:2011-ed.2.0
Dátum vydania normy: 26.8.2011
Kód tovaru: NS-431419
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 3632-1:2011 establishes specifications for dried saffron obtained from the pistils of Crocus sativus L. flowers. It applies to saffron in both of the following forms: a) filaments and cut filaments; b) powder.
22.3.2001
19.10.1995
19.10.1995
19.10.1995
29.6.1995
1.12.1982
Posledná aktualizácia: 2024-11-01 (Počet položiek: 2 208 817)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.