Norma ISO 3588:1977 1.1.1977 náhľad

ISO 3588:1977

Spices and condiments — Determination of degree of fineness of grinding — Hand sieving method (Reference method)

Automaticky preložený názov:

Korenie - Stanovenie stupňa jemnosti mletia - ručné preosievanie metóda (Referenčná metóda)



NORMA vydaná dňa 1.1.1977


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena54.20 bez DPH
54.20

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 3588:1977
Dátum vydania normy: 1.1.1977
Kód tovaru: NS-431367
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Koření

Anotácia textu normy ISO 3588:1977 :

Description / Abstract: Defines the procedure to be used to obtain the distribution of particles in a sample. Details the apparatus, the procedure, and the presentation of results. The properties of ground spices relevant to sieving are listed in an annex.

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.