Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices and condiments — Determination of degree of fineness of grinding — Hand sieving method (Reference method)
Automaticky preložený názov:
Korenie - Stanovenie stupňa jemnosti mletia - ručné preosievanie metóda (Referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 1.1.1977
Označenie normy: ISO 3588:1977
Dátum vydania normy: 1.1.1977
Kód tovaru: NS-431367
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: Defines the procedure to be used to obtain the distribution of particles in a sample. Details the apparatus, the procedure, and the presentation of results. The properties of ground spices relevant to sieving are listed in an annex.
19.6.2014
27.4.1995
26.8.2011
16.9.2010
17.8.1995
24.7.1997
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-21 (Počet položiek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.