Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food products — Determination of the glycaemic index (GI) and recommendation for food classification
Automaticky preložený názov:
Potraviny - Stanovenie glykemický index (GI) a odporúčania pre klasifikáciu potravín
NORMA vydaná dňa 23.9.2010
Označenie normy: ISO 26642:2010
Dátum vydania normy: 23.9.2010
Kód tovaru: NS-430257
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
17.1.2013
13.12.2011
12.12.2013
11.7.2007
4.12.1986
Posledná aktualizácia: 2025-04-17 (Počet položiek: 2 197 070)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.