Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food products — Determination of the glycaemic index (GI) and recommendation for food classification
Automaticky preložený názov:
Potraviny - Stanovenie glykemický index (GI) a odporúčania pre klasifikáciu potravín
NORMA vydaná dňa 23.9.2010
Označenie normy: ISO 26642:2010
Dátum vydania normy: 23.9.2010
Kód tovaru: NS-430257
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
17.1.2013
13.12.2011
12.12.2013
11.7.2007
4.12.1986
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-29 (Počet položiek: 2 206 177)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.