Norma ISO 23983:2025 1.9.2025 náhľad

ISO 23983:2025

Food products — Characteristics of fresh and dry baker’s yeast



NORMA vydaná dňa 1.9.2025


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena83.70 bez DPH
83.70

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 23983:2025
Dátum vydania normy: 1.9.2025
Kód tovaru: NS-1239049
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Potravinářské přísady

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.