Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents
Automaticky preložený názov:
Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - ekvivalenty kakaového masla v kakaovom masle a horkej čokoláde - Časť 1: Stanovenie prítomnosti kakaového masla ekvivalentov
NORMA vydaná dňa 26.10.2006
Označenie normy: ISO 23275-1:2006
Dátum vydania normy: 26.10.2006
Kód tovaru: NS-429628
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-16 (Počet položiek: 2 433 731)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.