Norma ISO 23275-1:2006 26.10.2006 náhľad

ISO 23275-1:2006

Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents

Automaticky preložený názov:

Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - ekvivalenty kakaového masla v kakaovom masle a horkej čokoláde - Časť 1: Stanovenie prítomnosti kakaového masla ekvivalentov



NORMA vydaná dňa 26.10.2006


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena80.50 bez DPH
80.50

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 23275-1:2006
Dátum vydania normy: 26.10.2006
Kód tovaru: NS-429628
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.