Norma ISO 22000:2005 30.8.2005 náhľad

ISO 22000:2005

Food safety management systems -- Requirements for any organization in the food chain

Automaticky preložený názov:

Systémy manažérstva bezpečnosti potravín - Požiadavky na akúkoľvek organizáciu v potravinovom reťazci



NORMA vydaná dňa 30.8.2005


DostupnosťVypredané
CenaNA OTÁZKU bez DPH
NA OTÁZKU

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 22000:2005
Dátum vydania normy: 30.8.2005
Kód tovaru: NS-429194
Počet strán: 32
Približná hmotnosť: 96 g (0.21 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma

Kategórie - podobné normy:

Procesy v potravinářském průmyslu

Anotácia textu normy ISO 22000:2005 :

ISO 22000:2005 specifies requirements for a food safety management system where an organization in the food chain needs to demonstrate its ability to control food safety hazards in order to ensure that food is safe at the time of human consumption. It is applicable to all organizations, regardless of size, which are involved in any aspect of the food chain and want to implement systems that consistently provide safe products. The means of meeting any requirements of ISO 22000:2005 can be accomplished through the use of internal and/or external resources. ISO 22000:2005 specifies requirements to enable an organization -- to plan, implement, operate, maintain and update a food safety management system aimed at providing products that, according to their intended use, are safe for the consumer, -- to demonstrate compliance with applicable statutory and regulatory food safety requirements, -- to evaluate and assess customer requirements and demonstrate conformity with those mutually agreed customer requirements that relate to food safety, in order to enhance customer satisfaction, -- to effectively communicate food safety issues to their suppliers, customers and relevant interested parties in the food chain, -- to ensure that the organization conforms to its stated food safety policy, -- to demonstrate such conformity to relevant interested parties, and -- to seek certification or registration of its food safety management system by an external organization, or make a self-assessment or self-declaration of conformity to ISO 22000:2005.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.