Norma ISO 21921:2025 1.10.2025 náhľad

ISO 21921:2025

Oxidized starch in food applications — Specifications and test methods



NORMA vydaná dňa 1.10.2025


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena55.70 bez DPH
55.70

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 21921:2025
Dátum vydania normy: 1.10.2025
Kód tovaru: NS-1242029
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotácia textu normy ISO 21921:2025 :

Description / Abstract: This document specifies the physical, chemical and microbiological requirements and test methods for oxidized starch in food applications.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.