Norma ISO 1955:1982 1.12.1982 náhľad

ISO 1955:1982

Citrus fruits and derived products — Determination of essential oils content (Reference method)

Automaticky preložený názov:

Citrusové plody a výrobky z dreva - Stanovenie obsahu esenciálneho oleja (Referenčná metóda)



NORMA vydaná dňa 1.12.1982


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena55.40 bez DPH
55.40

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 1955:1982
Dátum vydania normy: 1.12.1982
Kód tovaru: NS-428466
Počet strán: 3
Približná hmotnosť: 9 g (0.02 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Ovoce a výrobky z ovoce

Anotácia textu normy ISO 1955:1982 :

Description / Abstract: The method consists in boiling a test portion, diluted or undiluted, and steam entrainment of the oils which are collected in a graduated tube; after cooling, direct reading from this tube of the volume of the oils separated from the destillate.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.