Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils — Determination of visible foots in crude fats and oils
Automaticky preložený názov:
Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - Stanovenie viditeľných pätiek v surových tukov a olejov
NORMA vydaná dňa 2.5.2002
Označenie normy: ISO 19219:2002
Dátum vydania normy: 2.5.2002
Kód tovaru: NS-428407
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Posledná aktualizácia: 2025-04-28 (Počet položiek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.