Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of the food chain — Detection of Trichinella larvae in meat by artificial digestion method
Automaticky preložený názov:
Mikrobiológia potravinového reťazca - Detekcia larvy trichinely v mäse umelým spôsobom trávenia
NORMA vydaná dňa 11.9.2015
Označenie normy: ISO 18743:2015
Dátum vydania normy: 11.9.2015
Kód tovaru: NS-615196
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Microbiology of the food chain — Detection of Trichinella larvae in meat by artificial digestion method — Amendment 1: Method validation studies and performance characteristics
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Recherche des larves de Trichinella dans la viande par une méthode de digestion artificielle — Amendement 1: Études de validation de la méthode et caractéristiques de performance)
Zmena vydaná dňa 10.8.2023
Vybraný formát:
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-21 (Počet položiek: 2 201 746)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.