Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk and milk products — Determination of furosine content — Ion-pair reverse-phase high-performance liquid chromatography method
Automaticky preložený názov:
Mlieko a mliečne výrobky - Stanovenie furosine obsahu - Ion-pair reverznej fázy high-performance metódou kvapalinovej chromatografie
NORMA vydaná dňa 20.10.2004
Označenie normy: ISO 18329:2004
Dátum vydania normy: 20.10.2004
Kód tovaru: NS-428051
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 18329|IDF 193:2004 specifies a method for the quantitative determination of furosine in milk and milk products. The method is particularly applicable to raw or heat-treated milk and to cheese.
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.