Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Wholemeal and flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increase
Automaticky preložený názov:
Celozrnné a múka z pšenice (Triticum aestivum L.) - Stanovenie reologické správanie v závislosti na miešanie a zvýšenie teploty
NORMA vydaná dňa 6.5.2013
Označenie normy: ISO 17718:2013
Dátum vydania normy: 6.5.2013
Kód tovaru: NS-427843
Počet strán: 36
Približná hmotnosť: 108 g (0.24 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Posledná aktualizácia: 2025-05-11 (Počet položiek: 2 199 037)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.