Norma ISO 1666:1996-ed.2.0 14.11.1996 náhľad

ISO 1666:1996-ed.2.0

Starch — Determination of moisture content — Oven-drying method

Automaticky preložený názov:

Škrob - Stanovenie obsahu vlhkosti - rúra, sušenie metóda



NORMA vydaná dňa 14.11.1996


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena55.10 bez DPH
55.10

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 1666:1996-ed.2.0
Dátum vydania normy: 14.11.1996
Kód tovaru: NS-427208
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.