Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of the food chain — Method validation — Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory
NORMA vydaná dňa 19.1.2021
Označenie normy: ISO 16140-3:2021
Dátum vydania normy: 19.1.2021
Kód tovaru: NS-1016691
Počet strán: 70
Približná hmotnosť: 210 g (0.46 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Microbiology of the food chain — Method validation — Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory — Amendment 1: Protocol for verification of validated identification methods of microorganisms
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Validation des méthodes — Partie 3: Protocole pour la vérification dans un seul laboratoire de méthodes de référence et de méthodes alternatives validées — Amendement 1: Protocole pour la vérification des méthodes validées d’identification des micro-organismes)
Zmena vydaná dňa 15.8.2025
Vybraný formát:
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-12-16 (Počet položiek: 2 252 193)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.