Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils — Determination of low-boiling halogenated hydrocarbons in edible oils
Automaticky preložený názov:
Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - Stanovenie nízkou teplotou halogénované uhľovodíky v jedlých olejoch
NORMA vydaná dňa 3.4.2003
Označenie normy: ISO 16035:2003
Dátum vydania normy: 3.4.2003
Kód tovaru: NS-426816
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
25.2.2003
14.4.2009
6.8.2014
15.9.2011
28.8.2014
14.4.2005
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-28 (Počet položiek: 2 197 482)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.