Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk fat — Determination of the fatty acid composition by gas-liquid chromatography
Automaticky preložený názov:
Mliečneho tuku - Stanovenie zloženia mastných kyselín plynovou-kvapalinovou chromatografiou
NORMA vydaná dňa 20.11.2002
Označenie normy: ISO 15885:2002
Dátum vydania normy: 20.11.2002
Kód tovaru: NS-426676
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 15885|IDF 184:2002 specifies a method for the determination of the fatty acid composition of milk fat and fat obtained from dairy products.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-10-15 (Počet položiek: 2 238 420)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.