Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk fat — Determination of the fatty acid composition by gas-liquid chromatography
Automaticky preložený názov:
Mliečneho tuku - Stanovenie zloženia mastných kyselín plynovou-kvapalinovou chromatografiou
NORMA vydaná dňa 20.11.2002
Označenie normy: ISO 15885:2002
Dátum vydania normy: 20.11.2002
Kód tovaru: NS-426676
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 15885|IDF 184:2002 specifies a method for the determination of the fatty acid composition of milk fat and fat obtained from dairy products.
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-21 (Počet položiek: 2 338 123)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.