Norma ISO 15884:2002 20.11.2002 náhľad

ISO 15884:2002

Milk fat — Preparation of fatty acid methyl esters

Automaticky preložený názov:

Mliečneho tuku - Príprava metylesterov mastných kyselín



NORMA vydaná dňa 20.11.2002


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena52.00 bez DPH
52.00

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 15884:2002
Dátum vydania normy: 20.11.2002
Kód tovaru: NS-426675
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Mléko a zpracované mléčné produkty

Anotácia textu normy ISO 15884:2002 :

Description / Abstract: ISO 15884|IDF 182:2002 specifies a method for the preparation of fatty acid methyl esters from milk fat and fat obtained from dairy products. The method is not suitable for the analysis of partially lipolysed milk fat (fat acidity > 1 mmol of free fatty acids per 100 g of fat). In such a case, the alternative method described in Annex A can be used.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.