Norma ISO 1444:1996-ed.2.0 4.4.1996 náhľad

ISO 1444:1996-ed.2.0

Meat and meat products — Determination of free fat content

Automaticky preložený názov:

Mäso a mäsové výrobky - Stanovenie voľného obsahu tuku



NORMA vydaná dňa 4.4.1996


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena55.40 bez DPH
55.40

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 1444:1996-ed.2.0
Dátum vydania normy: 4.4.1996
Kód tovaru: NS-425417
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy ISO 1444:1996-ed.2.0 :

Description / Abstract: Specifies a method for the determination of the free fat content of meat and meat products by means of extraction.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.