Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products — Determination of free fat content
Automaticky preložený názov:
Mäso a mäsové výrobky - Stanovenie voľného obsahu tuku
NORMA vydaná dňa 4.4.1996
Označenie normy: ISO 1444:1996-ed.2.0
Dátum vydania normy: 4.4.1996
Kód tovaru: NS-425417
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: Specifies a method for the determination of the free fat content of meat and meat products by means of extraction.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-12-21 (Počet položiek: 2 252 887)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.