Norma ISO 1443:1973 1.4.1973 náhľad

ISO 1443:1973

Meat and meat products — Determination of total fat content

Automaticky preložený názov:

Mäso a mäsové výrobky - Stanovenie celkového obsahu tukov



NORMA vydaná dňa 1.4.1973


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena55.40 bez DPH
55.40

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 1443:1973
Dátum vydania normy: 1.4.1973
Kód tovaru: NS-425413
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy ISO 1443:1973 :

Description / Abstract: The method consists in boiling of a test portion with hydrochloric acid to free the occluded and bound lipid fractions, filtrating of the resulting mass, drying, and extracting with n-hexane or light petroleum, of the fat retained on the filter.

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.