Norma ISO 1442:2023-ed.3.0 28.8.2023 náhľad

ISO 1442:2023-ed.3.0

Meat and meat products — Determination of moisture content — Reference method



NORMA vydaná dňa 28.8.2023


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena83.70 bez DPH
83.70

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 1442:2023-ed.3.0
Dátum vydania normy: 28.8.2023
Kód tovaru: NS-1152722
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy ISO 1442:2023-ed.3.0 :

Description / Abstract: This document specifies two reference methods for the determination of the moisture content of meat and meat products: a direct drying method and a distillation method. The direct drying method is applicable to meat and meat products with low volatile substances in addition to moisture. The distillation method is applicable to meat and meat products with high volatile substances in addition to moisture.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.