Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products — Determination of moisture content — Reference method
NORMA vydaná dňa 28.8.2023
Označenie normy: ISO 1442:2023-ed.3.0
Dátum vydania normy: 28.8.2023
Kód tovaru: NS-1152722
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: This document specifies two reference methods for the determination of the moisture content of meat and meat products: a direct drying method and a distillation method. The direct drying method is applicable to meat and meat products with low volatile substances in addition to moisture. The distillation method is applicable to meat and meat products with high volatile substances in addition to moisture.
Posledná aktualizácia: 2025-12-21 (Počet položiek: 2 252 887)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.