Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk and milk products — Determination of fat content — General guidance on the use of butyrometric methods
Automaticky preložený názov:
Mlieko a mliečne výrobky - Stanovenie obsahu tuku - Všeobecný návod na používanie butyrometric metód
NORMA vydaná dňa 24.9.2009
Označenie normy: ISO 11870:2009-ed.2.0
Dátum vydania normy: 24.9.2009
Kód tovaru: NS-423569
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Posledná aktualizácia: 2025-08-20 (Počet položiek: 2 213 083)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.