Norma ISO 11870:2009-ed.2.0 24.9.2009 náhľad

ISO 11870:2009-ed.2.0

Milk and milk products — Determination of fat content — General guidance on the use of butyrometric methods

Automaticky preložený názov:

Mlieko a mliečne výrobky - Stanovenie obsahu tuku - Všeobecný návod na používanie butyrometric metód



NORMA vydaná dňa 24.9.2009


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena80.30 bez DPH
80.30

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 11870:2009-ed.2.0
Dátum vydania normy: 24.9.2009
Kód tovaru: NS-423569
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Mléko a mléčné výrobky všeobecně

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.