Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Roasted ground coffee — Determination of moisture content — Karl Fischer method (Reference method)
Automaticky preložený názov:
Pražená mletá káva - Stanovenie obsahu vlhkosti - metóda Karla Fischera (Referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 22.9.1994
Označenie normy: ISO 11817:1994
Dátum vydania normy: 22.9.1994
Kód tovaru: NS-423515
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Posledná aktualizácia: 2025-09-16 (Počet položiek: 2 234 278)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.