Norma ISO 11747:2012 25.7.2012 náhľad

ISO 11747:2012

Rice — Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking

Automaticky preložený názov:

Ryža - Stanovenie odolnosti ryža jadra na vytláčanie po varení



NORMA vydaná dňa 25.7.2012


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena83.40 bez DPH
83.40

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 11747:2012
Dátum vydania normy: 25.7.2012
Kód tovaru: NS-423448
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

K tejto norme patria tieto zmeny:

ISO 11747:2012/Amd1:2017 Zmena

Rice — Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking — Amendment 1
(Riz — Détermination de la résistance a l´extrusion des grains de riz apres cuisson — Amendement 1)

Zmena vydaná dňa 25.10.2017

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
23.10


SKLADOM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.