Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Rice — Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking
Automaticky preložený názov:
Ryža - Stanovenie odolnosti ryža jadra na vytláčanie po varení
NORMA vydaná dňa 25.7.2012
Označenie normy: ISO 11747:2012
Dátum vydania normy: 25.7.2012
Kód tovaru: NS-423448
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Rice — Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking — Amendment 1
(Riz — Détermination de la résistance a l´extrusion des grains de riz apres cuisson — Amendement 1)
Zmena vydaná dňa 25.10.2017
Vybraný formát:Posledná aktualizácia: 2025-09-15 (Počet položiek: 2 233 685)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.