Norma ISO 11085:2015-ed.2.0 19.8.2015 náhľad

ISO 11085:2015-ed.2.0

Cereals, cereals-based products and animal feeding stuffs — Determination of crude fat and total fat content by the Randall extraction method

Automaticky preložený názov:

Obilniny , obilné výrobky na báze a krmív - Stanovenie surového tuku a celkovým obsahom tukov metódou Randall extrakčné



NORMA vydaná dňa 19.8.2015


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena124.90 bez DPH
124.90

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 11085:2015-ed.2.0
Dátum vydania normy: 19.8.2015
Kód tovaru: NS-613934
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.