Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Vegetable fats and oils — Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate
Automaticky preložený názov:
Rastlinné tuky a oleje - Stanovenie kakaové maslo ekvivalentov v mliečnej čokoláde
NORMA vydaná dňa 19.8.2009
Označenie normy: ISO 11053:2009
Dátum vydania normy: 19.8.2009
Kód tovaru: NS-422730
Počet strán: 22
Približná hmotnosť: 66 g (0.15 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Posledná aktualizácia: 2025-08-14 (Počet položiek: 2 211 526)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.