Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Pepper and pepper oleoresins — Determination of piperine content — Method using high-performance liquid chromatography
Automaticky preložený názov:
Korenie a korenie olejoživice - Stanovenie obsahu rekuperačná - Metóda s použitím vysokoúčinnej kvapalinovej chromatografie
NORMA vydaná dňa 8.7.1993
Označenie normy: ISO 11027:1993
Dátum vydania normy: 8.7.1993
Kód tovaru: NS-422708
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: Specifies a method for the determination (by high-performance liquid chromatography) of the piperine content of ground pepper, whole pepper and oleoresins of pepper. The method enables a separation and, if necessary, the determination of the other alkaloids of pepper (isochavicine, isopiperine and piperittin).
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-08-06 (Počet položiek: 2 211 877)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.