Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Cork stoppers — Characterization of a low-in-germs stopper, through the enumeration of colony-forming units of yeasts, moulds and bacteria, capable of both being extracted and growing in alcoholic medium
Automaticky preložený názov:
Korkové zátky - Charakterizácia s nízkou - in - zárodky zátkou , a to prostredníctvom stanovenia počtu jednotiek vytvárajúcich kolónie kvasiniek , plesní a baktérií, schopné obaja byť extrahované a rastúcich v alkoholickom prostredí
NORMA vydaná dňa 15.10.2015
Označenie normy: ISO 10718:2015-ed.3.0
Dátum vydania normy: 15.10.2015
Kód tovaru: NS-618700
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Lahve. Hrnce. Džbány
Korek a výrobky z korku
Ostatní normy týkající se mikrobiologie
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-21 (Počet položiek: 2 209 006)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.