Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of the food chain — Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. — Part 1: Detection method — Amendment 1: Inclusion of methods for molecular confirmation and identification of thermotolerant Campylobacter spp., the use of growth supplement in Preston broth and changes in the performance testing of culture media
NORMA vydaná dňa 25.1.2023
Označenie normy: ISO 10272-1:2017-ed.2.0/Amd1:2023
Poznámka: Zmena
Dátum vydania normy: 25.1.2023
Kód tovaru: NS-1102378
Počet strán: 26
Približná hmotnosť: 78 g (0.17 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Microbiology of the food chain — Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. — Part 1: Detection method
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche et le dénombrement de Campylobacter spp. — Partie 1: Méthode de recherche)
Norma vydaná dňa 28.6.2017
Vybraný formát:Posledná aktualizácia: 2025-01-10 (Počet položiek: 2 218 439)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.