Norma ISO 1003:2025-ed.3.0 16.4.2025 náhľad

ISO 1003:2025-ed.3.0

Spices and condiments — Whole/pieces and ground dried ginger (Zingiber officinale Roscoe) — Specification



NORMA vydaná dňa 16.4.2025


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena83.40 bez DPH
83.40

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 1003:2025-ed.3.0
Dátum vydania normy: 16.4.2025
Kód tovaru: NS-1219910
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Koření

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.