Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Guidelines for Resilient Food Supplies During Crisis and Emergency Situations
NORMA vydaná dňa 8.9.2023
| Dostupnosť | SKLADOM |
| Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
| NA OTÁZKU |
Označenie normy: IEEE White Paper
Dátum vydania normy: 8.9.2023
Kód tovaru: NS-1153665
Približná hmotnosť: 300 g (0.66 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy IEEE
- Active.
This paper focuses on best practices and guidelines for ensuring resilient and sustainable food supply chain systems during crises and emergencies, as the COVID-19 pandemic and ongoing wars have exacerbated the global food crisis. Urgent actions are needed to ensure that nutritious food is delivered to the most vulnerable.
ISBN: 979-8-8557-0055-8
Number of Pages: 33
Product Code: STDVA26416
Keywords: computer, crisis, emergencies, food supplies, logistics, resilient, smart, supply chain, sustainable, whitepaper
Category: 318
Posledná aktualizácia: 2025-11-16 (Počet položiek: 2 243 995)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.