Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Sensory analysis. Methodology. Method of investigating sensitivity of taste
Automaticky preložený názov:
Senzorická analýza. Metodika. Spôsob vyšetrovanie citlivosti chuti
NORMA vydaná dňa 1.1.2007
Označenie normy: GOST R ISO 3972-2005
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.1.2007
Kód tovaru: NS-406953
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2024-09-27 (Počet položiek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.