Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils. Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate. Part 1. Determination of the presence of cocoa butter equivalents
Automaticky preložený názov:
Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Ekvivalenty kakaového masla v kakaovom masle a horkej čokolády. Časť 1. Stanovenie prítomnosti ekvivalenty kakaového masla
NORMA vydaná dňa 1.7.2014
Označenie normy: GOST R ISO 23275-1-2013
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2014
Kód tovaru: NS-582744
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Ruská technická norma
Kategória: Technické normy GOST
Posledná aktualizácia: 2025-08-01 (Počet položiek: 2 211 585)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.